Τουριστικά καταλύματα

 

Κεντρικό loft, φωτεινό, κλιματιζόμενο, με μεγάλο μπαλκόνι και υπέροχη θέα στην πόλη.

Βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στον πιο εμπορικό δρόμο της πόλης, σε απόσταση ελάχιστων λεπτών με τα πόδια από όλα τα αξιοθέατα και τα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης.

 

Ο χώρος

Ένα άνετο πρόσφατα ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 8ο όροφο, με ανελκυστήρα, ένα μεγάλο μπαλκόνι με υπέροχη θέα και μια υπέροχη πανοραμική θέα στο Θερμαϊκό και σε όλη την πόλη. Σύγχρονο και φωτεινό, με Wi-Fi , smart TV και κλιματισμό, το διαμέρισμα βρίσκεται σε μια πολύ κεντρική, ζωντανή κατοικημένη και εμπορική γειτονιά, στο κέντρο της πόλης με άμεση πρόσβαση στη παραλία, στα μέσα μαζικής μεταφοράς καθώς και στην πλειοψηφία των σημαντικών αξιοθέατων της πόλης.

Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 3 άτομα. Υπάρχει ένα διπλό κρεβάτι, ένας καναπές που μπορεί να μετατραπεί σε ένα άνετο μονό κρεβάτι (120x200). Διαθέτει όλα τα απαραίτητα σκεύη και συσκευές, φούρνο μικροκυμάτων, βραστήρα, καφετιέρα, τηλεόραση, ψυγείο, σίδερο κ.λ.π. ,

Το loft περιλαμβάνει λευκά είδη, όπως πετσέτες και σεντόνια.

Σε κοντινή απόσταση θα βρείτε σούπερ μάρκετ, παντοπωλεία, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία και πολλά ωραία εστιατόρια και ζωντανά μπαρ και καφέ. Η περιοχή εξυπηρετείται καλά από λεωφορεία και ταξί σε πολύ μικρή απόσταση, και σε ακτίνα ελαχίστων μέτρων λειτουργούν πολλοί κλειστοί χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων.

Ο ανελκυστήρας της οικοδομής πηγαίνει έως τον 8ο όροφο, μετά υπάρχουν σκάλες έως τον 9ο όροφο.

Απολαύστε τη διαμονή σας στη Θεσσαλονίκη!

Διαφημιστικά Μέσα στα Βαλκάνια

Η Clever Net έχει ξεκινήσει συνεργασία με εταιρίες "Out of home media" σε χώρες των Βαλκανίων, όπως:

Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία, Αλβανία και F.Y.R.O.M. αναπτύσσοντας με αυτόν τον τρόπο ένα μεγάλο δίκτυο από χώρους επιγραφών σε μεγάλες πόλεις και Εθνικές Οδούς:

Διαφημιστικά μέσα

Επιγραφές διαφόρων τύπων όπως:

Pisa 4X3

Megaboards (ψηφιακές εκτυπώσεις σε τοίχους στην Σόφια)

Bigboards  8X3ή 8Χ4

Panels

Διαφήμιση στα Metro, (Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία)

H Clever Net παρέχει την δυνατότητα προβολής σας και στους Σταθμούς του Metro καθώς και σε αστικά λεωφορεία, με δυνατότητα σηματοποίησης είτε ολόκληρου του οχήματος είτε του πίσω μέρους του.

Τρόπος προβολής - Χρονική διάρκεια

Μπορείτε εσείς να επιλέξετε τον τρόπο προβολής όπως και την χρονική διάρκεια.

Είτε μηνιαία, ετήσια ή ανά 14ήμερα.

   

Διοργάνωση Σεμιναρίων – Ημερίδων

Η Clever Net προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την επιτυχημένη
διοργάνωση του σεμιναρίου ή της ημερίδας σας
Αναλαμβάνουμε:

  • Επιλογή Ξενοδοχείου, έκδοση εισιτηρίων
  • Γραμματειακή υποστήριξη καθόλη την διάρκεια Οπτικοακουστική κάλυψη
  • Απομαγνηφώνηση και διάχυση των αποτελεσμάτων του Συνεδρίου όπου κρίνεται αυτό απαραίτητο Διερμηνεία όπου είναι απαραίτητη Catering Δημιουργία και επιμέλεια του έντυπου υλικού του Συνεδρίου (αφίσες, προσκλήσεις, πρόγραμμα, folders, κα)
  • Καταχωρήσεις σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο Δελτία τύπου

Περισσότερα Άρθρα...